Heerlijk ontspannen op één van onze banken

De wereld van Leolux is een bijzondere wereld. Een wereld waar designers werken aan eigenzinnige meubelen die opvallen door hun vormgeving, flexibiliteit of functionaliteit. Zij noemen ze de Leolux-”zitideeën”. Alle Leolux zitideeën worden op bestelling geproduceerd. Dat betekent: Grenzeloze mogelijkheden in kleuren en materialen, een scala aan lakken voor houten, metalen en glazen delen en een groot aantal opties voor grote en kleine gebruikers. Leolux meubelen voldoen aan de hoogste standaards van kwaliteit en comfort. Om dit te bereiken werkt het Leolux designteam samen met de meest getalenteerde designers uit binnen- en buitenland. Hun gezamenlijke ontwerpinspanning resulteert in eigenzinnige meubelen.

De Gelderland Groep is fabrikant van ambachtelijk vervaardigde design meubelen voor zowel de woning- als projectinrichting. De onderneming heeft een breed spectrum aan meubelen in haar productportfolio, ontworpen door internationaal werkende designers als: Henk Vos, Roderick Vos, Jan des Bouvrie en Stefan Steenkist. Gelderland Groep heeft in haar product assortiment 4 verschillende collecties met elk een totaal eigen stijl. Ontdek ze hiernaast of in onze showroom.

Het meubelprogramma van Rolf Benz kenmerkt zich door bijzonder flexibele modellen. Vooral ook de “Ego” serie is er helemaal voor u. Zo bepaald u bijvoorbeeld zelf of u een zacht, medium of hard zitcomfort wilt hebben. En natuurlijk een keur aan stoffen of leder, net wat u wilt. Tijdloze modellen in de 21ste eeuw! Probeer ze nu in onze showroom.

“Thuiskomen doe je met Pode” Pode is er voor de designliefhebber met een mening. Die kiest voor een eigen stijl, voor kleur en vorm. Design, maar dan wel betaalbaar, want het leven heeft nog zoveel andere leuke dingen te bieden. Pode is voor mensen die bewust in het leven staan en na een intensieve dag thuiskomen op een Pode bank. De Pode-collectie bestaat uit jonge designs en een actuele selectie kleuren en bekledingen. Zo kies je het meubel dat jou op het lijf is geschreven. De designmeubelen van Pode zijn van hoog gekwalificeerde stoffen van De Ploeg en Kvadrat, en gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux fabriek. Bij Pode weet je dus zeker dat je goed zit.

Wij willen dat meer mensen genieten van mooie design meubels. Design on Stock zorgt ervoor dat je snel kunt beschikken over betaalbaar topdesign zonder geconfronteerd te worden met lange levertijden en ingewikkelde servicevoorwaarden. Design on Stock biedt kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de vormgeving maar ook voor de kwaliteit van alle materialen, stoffen en leersoorten. Bekijk hiernaast alvast wat je bij ons in de showroom kunt vinden.

Zitmeubelen van de beste merken

Zitmeubelen van de beste merken

Net zoals er verschillende soorten banken verkrijgbaar zijn, zijn er ook verschillende soorten design banken verkrijgbaar. Van een design bank met een actieve zit tot een design bank om heerlijk op te loungen. En dat allemaal van de beste merken: designklassiekers zoals de Leolux bank, de Rolf Benz bank, de Gispen bank of de Gelderland bank, en design banken van jonge merken zoals Design on Stock en Pode. Al onze design banken zijn van een uitstekende kwaliteit, bieden een geweldig zitcomfort en zijn erg duurzaam.

Design banken

Design banken

Uw zithoek is een van de belangrijkste ruimtes van uw woning. Een ruimte waar gezelligheid, televisie kijken, borrelen en ontspannen centraal staan. Dit vraagt om een mooie design bank die bij u en bij de stijl van uw woning past én die ook nog eens erg comfortabel zit. Voor dit soort design banken bent u bij Troost Interieurs aan het juiste adres. Design banken van de meest uiteenlopende, prachtige merken.

Test en ervaar het zelf

Test en ervaar het zelf

Dus, bent u op zoek naar een design bank in de regio Den Haag van het merk Leolux, Pode, Rolf Benz, Gelderland, Design on Stock of Gispen? Kom dan naar Troost Interieurs in Naaldwijk. Want om te kunnen bepalen wat voor u de perfecte design bank is, kunt u maar een ding doen: test het uit en ervaar het zelf. Uiteraard adviseren we u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE, KOM GERUST LANGS IN DE WINKEL OF STUUR ONS EEN BERICHT