Castelijn is een trotse Nederlandse fabrikant van hoogwaardig designmeubilair, dat geheel in eigen fabriek in Roelofarendsveen wordt geproduceerd. De collectie bestaat uit strakke kasten, tafels en stoelen, welke uitsluitend door Nederlandse topdesigners zijn ontworpen. Castelijn Meubelen is opgericht in 1958. Zij zijn ook de medeoprichters van het Dutch Design Center in Utrecht. In 1995 wordt Castelijn overgenomen, om zich in 2004 als Castelijn Wonen en Castelijn projekten weer volledig op de markt te storten!

Dit meubelbedrijf vind zijn oorsprong in 1897. Deze ambachtelijke fabriek van weleer is echter getransformeerd tot een modern ontwerpbedrijf met eigentijdse meubelen van spraakmakend ontwerp! Een mooi gedekte en uitnodigende eettafel vraagt om mooie, moderne eetkamerstoelen. Aan onze comfortabele en moderne eetkamerstoelen tafelt u heerlijk na. Kom ze gerust eens proberen in one showroom.

Het merk Rolf Benz combineert topdesign met Duitse degelijkheid. Fauteuils met een mooie leerkwaliteit en vele mogelijkheden. En natuurlijk een keur aan stoffen of leder, net wat u wilt. Tijdloze modellen in de 21ste eeuw! Probeer ze nu in onze showroom.

Naast de eigentijdse, sobere vormgeving van het Arco meubel zijn duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en verantwoorde materiaalkeuze in de Arco visie ook essentiële aspecten. Gelet op de zorg voor het milieu, ziet Arco het als haar opdracht met een zo verantwoord mogelijk materiaalgebruik, middels zowel moderne computergestuurde als ambachtelijke technieken een functioneel, duurzaam en technisch hoogwaardig meubel te produceren, waar u jarenlang van zult kunnen genieten. Zowel qua kwaliteit als qua vormgeving.  Elk meubel wordt op bestelling geproduceerd, in houtsoort, kleur en lakafwerking die u verkiest.

Moderne én comfortabele eetkamerstoelen

Een mooi gedekte en uitnodigende eettafel vraagt om mooie, moderne eetkamerstoelen. Aan onze comfortabele en moderne eetkamerstoelen tafelt u heerlijk na. Wij combineren de mooiste eettafels met eetkamerstoelen met een hoog zitcomfort. Heeft u (de wens voor) een groot gezin of krijgt u regelmatig gasten over de vloer? Houd hier dan rekening mee bij de aanschaf van uw eetkamerstoelen. Onze uitgebreide collectie eetkamermeubels bevat uiteenlopende mooie merken. Zoals de Leolux eetkamerstoelen die zorgen voor het juiste comfort en een uitstekende kwaliteit. Onze eetkamermeubels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren.

Design eetkamermeubels

De eetkamer is dé plek om gezellig samen te zijn met uw gezin of met familie en vrienden. De plek om te genieten van een heerlijk diner, om gezellig de dag door te nemen, een spelletje te spelen of in het weekend uitgebreid te ontbijten. Een plek dus die vraagt om sfeer, warmte en gezelligheid, die uitnodigt tot plaatsnemen. Bent u een liefhebber van design meubelen? Dan kunnen en mogen de moderne tafels en eetkamerstoelen van Troost Interieurs niet ontbreken.

Troost Interieurs voor het juiste advies

Wij begrijpen als geen ander dat u door het uitgebreide aanbod aan moderne eetkamerstoelen en eettafels het bos niet meer zit. Maar daarom zijn wij er. De professionele en ervaren interieuradviseurs van Troost Interieurs helpen u met het juiste en persoonlijke advies. Benieuwd naar onze design eetkamermeubels? Neem dan een kijkje op onze website of kom naar onze showroom in Naaldwijk.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE, KOM GERUST LANGS IN DE WINKEL OF STUUR ONS EEN BERICHT