Lekker relaxen op één van onze fauteuils

De Leolux fauteuil heeft een zeer hoog comfortniveau, een fraai design en een perfecte, gedetailleerde afwerking. Verkrijgbaar in verschillende leersoorten en stoffen. De wereld van Leolux is een bijzondere wereld. Een wereld waar designers werken aan eigenzinnige meubelen die opvallen door hun vormgeving, flexibiliteit of functionaliteit. Zij noemen ze de Leolux-”zitideeën”. Alle Leolux fauteuils worden op bestelling geproduceerd en zijn uit te proberen in onze showroom.

Over de jaren heen specialiseerde JORI zich in high-class, lederen, hedendaagse zitmeubelen, die een perfecte combinatie zijn van exclusieve design, optimaal zitcomfort en hoogstaande kwaliteit. JORI is topkwaliteit en daarom verdient het een plaats in de meest stijlvolle omgevingen. Zitcomfort wordt tot kunst verheven door functionele materialen en innoverend design. De moeite meer dan waard om deze fauteuils eens bij ons uit te proberen.

Dit Nederlandse meubelbedrijf vindt zijn oorsprong in 1897. Deze ambachtelijke fabriek van weleer is echter getransformeerd tot een modern ontwerpbedrijf met eigentijdse meubelen van spraakmakend ontwerp! Reeds vele generaties streven ernaar om een top product af te leveren. Zowel in Nederland als ver daarbuiten. De mensen van Bree’s New World zijn meer dan vakmensen, het zijn Furniture Composers!

“Thuiskomen doe je met Pode” Pode is er voor de designliefhebber met een mening. Die kiest voor een eigen stijl, voor kleur en vorm. Design, maar dan wel betaalbaar, want het leven heeft nog zoveel andere leuke dingen te bieden. Pode is voor mensen die bewust in het leven staan en na een intensieve dag thuiskomen op een Pode bank. De Pode-collectie bestaat uit jonge designs en een actuele selectie kleuren en bekledingen. Zo kies je het meubel dat jou op het lijf is geschreven. De designmeubelen van Pode zijn van hoog gekwalificeerde stoffen van De Ploeg en Kvadrat, en gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux fabriek. Bij Pode weet je dus zeker dat je goed zit.

Gispen heeft een indrukwekkende geschiedenis wanneer we kijken naar producten die een bijzondere plaats hebben ingenomen in de wereld van design, innovatie en kwaliteit. Gispen staat bekend om haar klassiekers. Ontwerpen zoals de fauteuil 412 zijn een toonbeeld van innovatie, design en kwaliteit. Een selectie van historische Gispen producten worden nog steeds authentiek gereproduceerd, conform het originele design en met de oorspronkelijke materialen zoals bijvoorbeeld bakeliet.

Wij willen dat meer mensen genieten van mooie design meubels. Design on Stock zorgt ervoor dat je snel kunt beschikken over betaalbaar topdesign zonder geconfronteerd te worden met lange levertijden en ingewikkelde servicevoorwaarden. Design on Stock biedt kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de vormgeving maar ook voor de kwaliteit van alle materialen, stoffen en leersoorten. Bekijk hiernaast welke fauteuils je bij ons in de showroom kunt vinden

Het merk Rolf Benz combineert topdesign met Duitse degelijkheid. Fauteuils met een mooie leerkwaliteit en vele mogelijkheden. En natuurlijk een keur aan stoffen of leder, net wat u wilt. Tijdloze modellen in de 21ste eeuw! Probeer ze nu in onze showroom.

Lekker loungen op je eigen fauteuil

Lekker loungen op je eigen fauteuil

Onze uitgebreide collectie design fauteuils bestaat uit de meest prachtige merken, zoals u hierboven heeft kunnen zien. Het merk Rolf Benz combineert topdesign met Duitse degelijkheid. De Leolux fauteuil heeft een hoog comfortniveau, een fraai design en een perfecte, gedetailleerde afwerking. De fauteuils van Gispen zijn mooi, comfortabel, zitten lekker en zijn ook nog eens ideaal om professioneel te gebruiken. Van echte klassiekers tot ware designobjecten. Het kenmerkende aan de fauteuils van Gelderland is de moderne, strakke en eenvoudige vormgeving. Een hoogwaardige kwaliteit en een innovatief ontwerp staat bij het merk Gelderland altijd centraal.

Moderne design fauteuils

Moderne design fauteuils

Fauteuils zijn erg populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Wanneer u op zoek bent naar een aanvulling op uw zithoek, een extra zitmogelijkheid naast uw bankstel, is een design fauteuil echt iets voor u. Luxe is het kernwoord bij de fauteuil, zeker als u kiest voor een moderne fauteuil van Troost Interieurs. Wilt u een fauteuil die past bij de rest van uw interieur of juist een fauteuil die eruit springt, een lust voor het oog, een echte eyecatcher? Kies dan voor onze uitgebreide collectie design fauteuils.

Ervaar en beleef het zelf

Ervaar en beleef het zelf

Dé manier om te ervaren, om te beleven naar welke moderne fauteuil uw voorkeur uitgaat is door het te testen. Dus kom naar de uitgebreide showroom van Troost Interieurs in Naaldwijk en test het zelf. Samen met onze professionele en ervaren adviseurs gaat u op zoek naar de perfecte design fauteuil die past binnen uw budget en aansluit bij uw persoonlijke wensen. Naar welk merk design fauteuil uw voorkeur ook uitgaat: een hoge kwaliteit, een groot zitcomfort en een mooie uitstraling staan hoog in het vaandel.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE, KOM GERUST LANGS IN DE WINKEL OF STUUR ONS EEN BERICHT