Voor iedere woonstijl een salontafel

De wereld van Leolux is een bijzondere wereld. Een wereld waar designers werken aan eigenzinnige meubelen die opvallen door hun vormgeving, flexibiliteit of functionaliteit. Zij noemen ze de Leolux-”zitideeën”. Alle Leolux zitideeën worden op bestelling geproduceerd. Dat betekent: Grenzeloze mogelijkheden in kleuren en materialen, een scala aan lakken voor houten, metalen en glazen delen en een groot aantal opties voor grote en kleine gebruikers. Leolux meubelen voldoen aan de hoogste standaards van kwaliteit en comfort. Om dit te bereiken werkt het Leolux designteam samen met de meest getalenteerde designers uit binnen- en buitenland. Hun gezamenlijke ontwerpinspanning resulteert in eigenzinnige meubelen.

“Thuiskomen doe je met Pode” Pode is er voor de designliefhebber met een mening. Die kiest voor een eigen stijl, voor kleur en vorm. Design, maar dan wel betaalbaar, want het leven heeft nog zoveel andere leuke dingen te bieden. Pode is voor mensen die bewust in het leven staan en na een intensieve dag thuiskomen op een Pode bank. De Pode-collectie bestaat uit jonge designs en een actuele selectie kleuren en bekledingen. Zo kies je het meubel dat jou op het lijf is geschreven. De designmeubelen van Pode zijn van hoog gekwalificeerde stoffen van De Ploeg en Kvadrat, en gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux fabriek. Bij Pode weet je dus zeker dat je goed zit.

Wij willen dat meer mensen genieten van mooie design meubels. Design on Stock zorgt ervoor dat je snel kunt beschikken over betaalbaar topdesign zonder geconfronteerd te worden met lange levertijden en ingewikkelde servicevoorwaarden. Design on Stock biedt kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de vormgeving maar ook voor de kwaliteit van alle materialen, stoffen en leersoorten. Bekijk hiernaast alvast wat je bij ons in de showroom kunt vinden.

Het meubelprogramma van Rolf Benz kenmerkt zich door bijzonder flexibele modellen. Vooral ook de “Ego” serie is er helemaal voor u. Zo bepaald u bijvoorbeeld zelf of u een zacht, medium of hard zitcomfort wilt hebben. En natuurlijk een keur aan stoffen of leder, net wat u wilt. Tijdloze modellen in de 21ste eeuw! Probeer ze nu in onze showroom.

Altijd een salontafel

Een woonkamer zonder salontafel is onpraktisch en ongezellig. Eigenlijk zelfs ondenkbaar. Of u nou een moderne, klassieke, landelijke of strakke inrichting van uw woonkamer heeft: voor iedere woonstijl bestaat de juiste salontafel. En een design salontafel kan altijd. Bij Troost Interieurs hebben we een prachtige collectie moderne salontafels van de mooiste materialen en vormen.

Design salontafels van verschillende merken

Bij Troost Interieurs verkopen we moderne salontafels van verschillende merken. Van Leolux salontafels tot een mooie Rolf Benz salontafel: wij hebben het allemaal. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom. Onze professionele interieuradviseurs helpen u graag bij uw zoektocht.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE, KOM GERUST LANGS IN DE WINKEL OF STUUR ONS EEN BERICHT