Een wandmeubel geheel naar wens

Hülsta biedt meubelen van hoge kwaliteit. Dat is te zien aan het exclusieve design, de zorgvuldig gekozen materialen, de hoogwaardige verwerking en de ambachtelijke details. Ieder meubel wordt individueel voor u vervaardigd en ook speciale vervaardigingen zijn mogelijk. Grote vrijheden bij het samenstellen van oppervlakken, vormen en afmetingen bieden vrijwel oneindige mogelijkheden voor een comfortabel thuis.

In 1942 begon de grondlegger van Interstar de heer Antoon Slotboom in Bodegraven met de productie van orgel- en pianobanken. Midden jaren 70 is het bedrijf ver’kast’ naar Assen. In 1982 introduceerde Interstar een uniek modulair concept voor individuele wandmeubelen.Nog steeds is Interstar een echt familiebedrijf en worden meubelen vervaardigd met verfijnd raffinement en prikkelende inventiviteit. Bij Interstar kunt u kiezen uit meer dan 100 verschillende componenten. Variërend van eenvoudige planken om boeken op te plaatsen tot fraaie design meubelen. Natuurlijk zijn er ook bijpassende tafels, stoelen en prachtige dressoirs. Het wordt steeds leuker met Kasten uit Assen!

De Utrechtsche Machinale Stoel- en Meubelfabriek (UMS) is ontstaan uit een kleine ambachtelijke stoelenmakerij. Al snel ontwikkelde zich een voor Nederlandse begrippen grote fabriek, waar naast ‘stoelen’ ook ‘meubelen’ werden gemaakt. Onder andere kasten, die in grote series, zowel in óude’ als ‘nieuwe’ stijlen werden geproduceerd. Pastoe heeft in de ruim negentig jaar van haar bestaan geleerd, dat inspelen op de laatste trends nooit opweegt tegen de zorgvuldig gekoesterde evolutie van een meubelcollectie. Nieuwe producten bouwen voort op de kwaliteit die al decennia als norm gesteld wordt in ons vormgevingsbeleid, en bij de productie van onze meubels. Pastoe beseft hoe waardevol de geschiedenis is om de vragen van de toekomst te kunnen beantwoorden.

Castelijn is een trotse Nederlandse fabrikant van hoogwaardig designmeubilair, dat geheel in eigen fabriek in Roelofarendsveen wordt geproduceerd. De collectie bestaat uit strakke kasten, tafels en stoelen, welke uitsluitend door Nederlandse topdesigners zijn ontworpen. Castelijn Meubelen is opgericht in 1958. Zij zijn ook de medeoprichters van het Dutch Design Center in Utrecht. In 1995 wordt Castelijn overgenomen, om zich in 2004 als Castelijn Wonen en Castelijn projekten weer volledig op de markt te storten!

Banz Bord heeft een uniek zwevend concept ontwikkeld voor haar meubelwanden, waardoor men kasten en wandplanken onafhankelijk van elkaar op elke plek van de muur kan plaatsen. Een concept, dat ruimte creëert en alle mogelijkheden over het ontwerp toegespitst op uw persoonlijke wensen en situatie openlaat. Mensen vrijheid geven om te kiezen zonder beperkingen, dat is ons streven. Uitgangspunt blijft de creatieve inbreng van u als consument. Door de constante kwaliteitsverbetering is Banz Bord al meer dan 40 jaar up-to-date. Hiermee schept Banz Bord de voorwaarden voor een individueel meubel dat u alle ruimte geeft om te leven.

Interstar wandmeubel: strak en stijlvol

Houdt u van een strakke, moderne inrichting? Dan kan en mag een Interstar wandmeubel niet ontbreken. Interstar maakt designkasten en wandmeubels met strakke lijnen en rechte hoeken. Het merk voert een bijzondere en stijlvolle collectie die uw interieur helemaal afmaakt. En het allergrootste voordeel: het Interstar wandmeubel wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Wandmeubels op maat

Houdt u van een strak ingericht en opgeruimd huis? En wilt u graag pronken met uw spullen? Dan is een wandmeubel een meubelstuk waar u erg blij van wordt. Het is de perfecte plek om uw spullen netjes te organiseren. U bepaalt welke spullen wel en niet in het zicht mogen, wat erin komt. Met een wandmeubel kunt u alle kanten op.

Troost Interieurs voor een persoonlijk advies

Er zijn verschillende soorten en maten wandmeubels. Van dressoirs en televisiemeubels tot designkasten met geïntegreerd haardsysteem of een inbouw tv lift. De mogelijkheden bij Troost Interieurs zijn enorm en erg uitgebreid. Onze interieuradviseurs helpen u graag met een passend en persoonlijk advies. We heten u van harte welkom in onze showroom in Naaldwijk.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE, KOM GERUST LANGS IN DE WINKEL OF STUUR ONS EEN BERICHT