Een mooie, moderne en praktische vloer

Bent u op zoek naar een mooi, moderne vloer, die ook nog eens tegen een stootje kan? Van tapijten van Parade, van Besouw, Desso en Jabo tot kunststof/PVC vloeren van Greenflor, Tarkett en Forbo en marmoleum en vinyl vloeren van Forbo: bij Troost Interieurs hebben we de meest moderne vloeren. Onze professionele interieuradviseur staan graag voor u klaar met persoonlijk advies. Tot ziens in onze showroom

Hoe kies ik de juiste vloer?

Door het enorme aanbod en de grote diversiteit aan moderne vloeren, is het nog niet zo eenvoudig om de juiste vloer te kiezen. Houd bij het maken van de juiste keuze in ieder geval rekening met het volgende:

  • De ruimte De keuze voor de vloersoort is sterk afhankelijk van de ruimte waarin de vloer komt te liggen. De vloer in de keuken en de badkamer moet bijvoorbeeld vochtbestendig zijn. En tapijt is op de bovenverdieping lekker om met blote voeten op te lopen, maar op de benedenverdieping misschien minder praktisch.
  • Het gebruik Woont u alleen of heeft u een groot gezin met kinderen en/of huisdieren? Hoe intensief en door wie de vloer wordt gebruikt, is van groot belang voor de juiste vloerkeuze. Bij kinderen en huisdieren is een praktische, eenvoudig te reinigen vloer een goede keuze.
  • De kleur Is de vloer bedoeld voor een kleine ruimte? Lichte, koele kleuren zorgen er dan voor dat de ruimte groter lijkt. In een grotere ruimte zorgt een donkere vloer voor de juiste sfeer. Perfect om te combineren met lichte muren en meubels.

Moderne vloer nodig? Kom naar onze showroom

Bent u op zoek naar een mooie moderne vloer? Een vloer die aansluit bij de stijl van uw woning of die er juist uitspringt? Dan zit u bij Troost Interieurs helemaal goed. In onze uitgebreide collectie moderne vloeren van de mooiste merken vindt u altijd de vloer die bij u past. Van tapijt, kunststof en PVC tot marmoleum en vinyl. Kom gezellig naar onze showroom in Naaldwijk, dan gaan we samen op zoek naar uw perfecte vloer.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE, KOM GERUST LANGS IN DE WINKEL OF STUUR ONS EEN BERICHT